In de omgeving

Temidden van de prachtige natuur van nationaal park De Hoge Kempen bevindt zich Hotel-Brasserie De Klok.
Het is het ideale startpunt voor alles wat het Limburgse landschap te bieden heeft.

Lieteberg

Lieteberg is één van de zes toegangspoorten tot nationaal park De Hoge Kempen. Hier vindt u onder meer het Blotevoetenpad, waar u met het hele gezin op blote voeten een gecontroleerd parcours van hout, stenen, boomsnippers, gras, leem en water verkent, dwars door het nationaal park. Bij het bezoekerscentrum vindt u tevens Entomopolis, een spannend insectenmuseum waar u alles te weten kunt komen over wespen, muggen, kevers, kakkerlakken, spinnen en wandelende takken.

Fietsen en wandelen

Uiteraard is er geen betere manier om de schoonheid van De Hoge Kempen te ontdekken dan te voet of met de fiets. In directe omgeving van Hotel De Klok vertrekken diverse wandel- en fietstochten. 

Winters Maastricht

Maastricht is magisch in de decembermaand. Doorheen heel het centrum van Maastricht hangt een warme Kerstsfeer. Ga een heerlijke middag shoppen, maak een ritje in het reuzenrad van Winterland Maastricht en verwarm jezelf met een warme chocolademelk in een van de vele cafés. Neem je schaatsen mee of huur een paar, want tot het einde van het jaar kun je heerlijk rondjes schaatsen op de grote ijsbaan het het Vrijthof.

Shoppen in de omgeving

Hotel De Klok bevindt zich op een kwartiertje rijden van alle belangrijke winkelgebieden van Limburg. Dus of u nu wilt slenteren in de historische binnenstad van Maastricht, struinen door de shoppings van Genk, wilt winkelen in Hasselt of koopjes doen in het feërieke Maasmechelen Village, Hotel de Klok is het ideale startpunt voor een paar dagen shoppen.

 

 

Daalstraat 9

3690 Zutendaal

We accept:
Show More
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon

© 2020 Hotel De Klok

 

Het Departement internationaal Vlaanderen is de bevoegde instantie die de vergunning toekent en waar verdere informatie verkregen kan worden over de reglementering inzake de exploitatie van toeristische logies en de rechtsmiddelen die algemeen voorhanden zijn bij geschillen en waar de toerist een klacht kan indienen.