Brasserie

In onze brasserie bent u 7 dagen per week welkom. U kunt van enkel een drankje komen genieten of komen smullen van onze verse huisgemaakte gerechten. Wij bieden een ruime selectie bieren en altijd een bijzonder 'Bier van de maand'. 

Of u nu zin heeft in een croque, een pasta of een chateau briand, u kunt altijd terecht in De Klok. 

Maandag - Vrijdag: 11u - 22u

Zaterdag: 15u - 22u

Zondag: 10u - 22u

Onze keuken is de hele dag geopend, de laatste bestelling is om 21u.

Glutenvrije, lactosevrije of vegetarische gerechten kunnen wij zonder probleem voorzien.

1/6
Maandelijkse suggesties

Onze menukaart wordt iedere maand aangevuld met nieuwe suggesties van de chef, zodat u bij ons altijd kunt genieten van dagverse ingrediënten die goed aansluiten bij de smaken van het seizoen. Wij werken zoveel mogelijk met lokale leveranciers.

1/6
High Tea en meer

Op reservering bieden wij u ons uitgebreid High Tea-arrangement (€20,50 p.p.) met lekkere sandwiches, vers fruit en overheerlijke petitfours. Voor wie liever een glaasje bubbels heeft is er de High Wine (€32,50 p.p.), waarbij u kunt genieten van verse vruchten, verschillende kazen, diverse sandwiches, een quiche, een glas cava en een glas wijn naar keuze.
 

We serveren de High Tea en High Wine vanaf 2 personen en op reservering.

Of kom eens langs voor onze Verwenkoffie met een proeverijtje van vijf dessertjes.

1/1
Zonnig terras

Het zonnige terras van De Klok is de uitgelezen plek in Zutendaal om even helemaal tot rust te komen na het wandelen of fietsen. Omgeven door het groen van onze terrastuin kunt u fijn ontspannen en genieten van een fris drankje of een lekker hapje.

BIER VAN DE MAAND:

Tripel LeFort is een goudblond bier van 8,8% dat zich onderscheidt door zijn frisheid, fruitig aroma en een mooie zachte en volle smaak.  De hoge gist die voor dit bier gebruikt wordt resulteert in een bier met een vanille- kruidnagelaroma en tegelijk een fruitige smaak van bananen en rode appels.  Aangename toetsen van citrus, limoen en rozen maken het bier evenwichtig en tegelijk complex.

 

 

Daalstraat 9

3690 Zutendaal

We accept:
Show More
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon

© 2018 Hotel De Klok

 

Het Departement internationaal Vlaanderen is de bevoegde instantie die de vergunning toekent en waar verdere informatie verkregen kan worden over de reglementering inzake de exploitatie van toeristische logies en de rechtsmiddelen die algemeen voorhanden zijn bij geschillen en waar de toerist een klacht kan indienen.