Brasserie

In onze brasserie bent u 7 dagen per week welkom. U kunt van enkel een drankje komen genieten of komen smullen van onze verse huisgemaakte gerechten. Wij bieden een ruime selectie bieren en altijd een bijzonder 'Bier van de maand'. 

Of u nu zin heeft in een croque, een pasta of een chateau briand, u kunt altijd terecht in De Klok. 

Maandag: 15u - 22u

Dinsdag - Vrijdag: 11u - 22u

Zaterdag: 15u - 22u

Zondag: 10u - 22u

Onze keuken is de hele dag geopend, de laatste bestelling is om 21u.

Glutenvrije, lactosevrije of vegetarische gerechten kunnen wij zonder probleem voorzien.

1/6
Online menukaart

Wij werken met een online menukaart. U kunt deze vinden op onze website of via de QR-code op de tafels. Onze menukaart wordt iedere maand aangevuld met nieuwe suggesties van de chef, zodat u bij ons altijd kunt genieten van dagverse ingrediënten die goed aansluiten bij de smaken van het seizoen. Wij werken zoveel mogelijk met lokale leveranciers.

1/1
Zonnig terras

Het zonnige terras van De Klok is de uitgelezen plek in Zutendaal om even helemaal tot rust te komen na het wandelen of fietsen. Omgeven door het groen van onze terrastuin kunt u fijn ontspannen en genieten van een fris drankje of een lekker hapje. Reserveren is aangeraden.

NIEUW IN HET ASSORTIMENT:

TRIPEL KANUNNIK

EEN TRIPEL VAN 8,2%,
GEBROUWEN IN BROUWERIJ WILDEREN IN SINT-TRUIDEN.

Tripel Kanunnik is een 4-granenbier gebrouwen naar origineel Wilderens kanunnik-recept.
Een zachte en kruidige tripel met hergisting op fles en een milde afdronk door het gebruik van fijne & edele hopsoorten.
In dit bier werd naast gerst, tarwe en haver uitzonderlijk ook rogge toegevoegd, wat deze Tripel een typisch karakter geeft.

 

 

Daalstraat 9

3690 Zutendaal

We accept:
Show More
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon

© 2020 Hotel De Klok

 

Het Departement internationaal Vlaanderen is de bevoegde instantie die de vergunning toekent en waar verdere informatie verkregen kan worden over de reglementering inzake de exploitatie van toeristische logies en de rechtsmiddelen die algemeen voorhanden zijn bij geschillen en waar de toerist een klacht kan indienen.