Gallerij

Omgeving

Hotel en brasserie

1/3
1/3

Wandelen, fietsen en het blote voetenpad

Hotelkamers

Superieurkamer

De Superieurkamer is een rustig gelegen, zeer ruime kamer met een luxueus kingsize bed, comfortable zetels en een grote smart TV (Netflix!), haardroger, make-up spiegel, een Nespresso apparaat, theefaciliteiten, strijkfaciliteiten, een kluis, een kledingkast, een koelkastje, airconditioning en een ruime badkamer met een ligbad met douche.

Luxe Kamer​s

Voorzien van moderne gemakken en een ruime, mooie inrichting: de Luxe kamer is een zeer grote kamer met een luxueus tweepersoons bed, een Nespresso machine, theefaciliteiten, een badkamer met een ligbad met douche, een kluis, een smart TV (Netflix!), een haardroger, make-up spiegel, koelkastje, strijkfaciliteiten en airconditioning.

Standaardkamer

De standaardkamers zijn voorzien van twee eenpersoonsbedden en zijn van alle gemakken voorzien. Op deze kamers heeft u een badkamer met bad of douche, een bureau, een Nespresso machine en theefaciliteiten, airconditioning, een koelkastje en een kluis. Deze kamers kijken uit over het dorp. 

Budget Kamer

De standaardkamers zijn voorzien van twee eenpersoonsbedden. Op deze kamers heeft u een badkamer met bad of douche, een bureau, theefaciliteiten, airconditioning, een koelkastje en een kluis.

Comfortkamer

Voorzien van moderne gemakken en een fraaie inrichting: de Comfortkamer is een heerlijke ruime kamer met een luxueus tweepersoons bed, een Nespresso machine, theefaciliteiten, een badkamer met een regendouche, een kluis, een smart TV (Netflix!), een haardroger, make-up spiegel, koelkastje, strijkfaciliteiten en airconditioning.

 

 

Daalstraat 9

3690 Zutendaal

We accept:
Show More
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon

© 2020 Hotel De Klok

 

Het Departement internationaal Vlaanderen is de bevoegde instantie die de vergunning toekent en waar verdere informatie verkregen kan worden over de reglementering inzake de exploitatie van toeristische logies en de rechtsmiddelen die algemeen voorhanden zijn bij geschillen en waar de toerist een klacht kan indienen.