1/9

Welkom in De Klok!

In dit prachtige dorpspand uit 1840 kunt u genieten van onze heerlijke brasserie en 10 comfortabele hotelkamers. Gelegen in Zutendaal en aan Nationaal Park De Hoge Kempen, is De Klok omringt door bossen met talloze fiets- en wandelroutes.


In onze brasserie is er voor ieder wat wils, van croques, broodjes en salades tot een malse biefstuk, gebakken zalm of chateaubriand. Alle producten worden vers ter plaatse gemaakt, door onze talentvolle keukenteam. Tussen Maart en Oktober kunt u ook terecht op ons tuinterras, waar u heerlijk tot rust kunt komen onder genot van een drankje en een hapje.

Het 3*-hotel is de ideale thuisbasis voor een verblijf in De Kempen. Te fiets of te voet kunt u prachtige routes ontdekken. Wij bieden 10 gerenoveerde kamers aan, allemaal met airco en smart-TV.

Wilt u graag contact opnemen? E-mail ons of bel naar (+32)(0)89 61 11 31

Arrangementen

Klik hier

Suggesties van de maand

Klik hier

High Tea

Onbeperkt genieten van verse thee begeleid door zoete en hartige heerlijkheden

De omgeving

Wat is er te doen in de omgeving?
Klik hier

Scores van onze hotelgasten

 

 

Daalstraat 9

3690 Zutendaal

We accept:
Show More
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon

© 2020 Hotel De Klok

 

Het Departement internationaal Vlaanderen is de bevoegde instantie die de vergunning toekent en waar verdere informatie verkregen kan worden over de reglementering inzake de exploitatie van toeristische logies en de rechtsmiddelen die algemeen voorhanden zijn bij geschillen en waar de toerist een klacht kan indienen.