Chef's specials

Starters

Goulash soup

€9,00

Gratinated scampi with spicy tomato-cream sauce and brandy

€13,50

Main dishes

Knifefish, roasted leek, butter gravy and mashed potato

€21,50

Ravioli and porcini mushroom sauce (Vegetarian)

€18,00

Irish filet pur with stuffed potato and tarragon gravy

€27,50

Sauerkraut mash with smoked sausage and mustardsauce
€9,50

Roasted rooster, garlic butter, baked mushrooms and fries

€12,50

Risotto of seafood, samphire, shrimp and fennel

€19,00

Salad with baked chicken liver, bacon, apple, raspberry and speculoos

€14,50

Gratinated scampi with spicy tomato-cream sauce and brandy

€18,00

Mussels (€19,50 - 24,50)

Dessert

Profiteroles "Banana split": profiterole, ice cream, banana en chocolate

€9 

Bookings through 089-611131

or send us a message

 

 

Daalstraat 9

3690 Zutendaal

We accept:
Show More
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon

© 2018 Hotel De Klok

 

Het Departement internationaal Vlaanderen is de bevoegde instantie die de vergunning toekent en waar verdere informatie verkregen kan worden over de reglementering inzake de exploitatie van toeristische logies en de rechtsmiddelen die algemeen voorhanden zijn bij geschillen en waar de toerist een klacht kan indienen.